Astma og allergi

Med et sundt indeklima minimerer du kroniske lidelser som astma og allergi

Mange lever i dag med kroniske lidelser som fx allergi. Når man får en allergisk reaktion, skyldes det, at kroppens immunforsvar aktiveres som en forsvarsmekanisme mod stoffer, som ikke i sig selv er skadelige. Pollenallergi er blandt de største allergier i Danmark, og som rigtig mange danskere lider af.

Pollenallergi skyldes at kroppen reagerer på pollen i luften fra træer, græs og ukrudt, der bl.a. giver anledning til nys og løbende og tilstoppet næse. Et dårligt indeklima kan føre til stærke allergiske reaktioner og bidrage til et dårligt helbred. Og det kan have stor betydning for din ydeevne på jobbet og ikke mindst dit generelle velbefindende.

Vi bør prioritere ren luft og et sundt indeklima. Det er vigtigt at sætte fokus på betydningen af den indendørs luftkvalitet for helbredet og kronisk sygdom som allergi. Med en luftrenser fjerner vi 99,9% af bakterier og partikler som pollen fra luften. Vi kan dermed mindske allergiske reaktioner og andre kroniske lidelser betydeligt med ren luft i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi slås for et bedre indeklima på arbejdspladsen, så dine medarbejdere ikke skal føle sig hæmmet.

Kilder: