Om O2Share

Vi renser den luft, vi deler

Du trækker vejret over en halv billion gange i løbet af livet og tager ca. 20.000 vejrtrækninger om dagen. 90% af dine vejrtrækninger – af kroppens iltforsyning – kommer fra indendørs luft. Ilten i sig selv er livsgivende og helt grundlæggende for, at du som menneske kan overleve. Men ren luft er meget mere end det. Og det ved vi hos O2Share.

Hos O2Share arbejder vi med ren luft og filtreringsløsninger, der sikrer bedre trivsel og sundhed og styrker vores evne til at koncentrere os. Det handler om at skabe et sundere arbejdsmiljø og en større arbejdsglæde. Og vi er dedikerede til at hjælpe danske arbejdspladser med at skabe det bedste indeklima og arbejdsmiljø for deres medarbejdere. Vi slås for et sundere indeklima.

Det ånder vi for

Vi insisterer på at sætte fokus på ren luft og et sundt indeklima. Vi lever i en tid, hvor luften bliver mere og mere forurenet. Vi bor tættere i byerne, er tættere sammen på arbejdspladsen og bevæger os i et rum, hvor bakterier stortrives. I Danmark lever flere og flere danskere med kroniske sygdomme som allergi og astma, og kroppen når ikke at tilpasse sig de store samfundsmæssige forandringer, den stigende forurening og mængden af bakterier og nanopartikler i luften.

Når vi renser luften, filtrerer vi de skadelige bakterier og nanopartikler fra, som ellers påvirker vores koncentrationsevne, trivsel og sundhed. Ved at rense luften skaber vi dermed de bedste forudsætninger for trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.

Ren luft øger trivslen og styrker effektiviteten

Alt for mange danskere døjer med kroniske lidelser som astma, allergi og hovedpine. Lidelser der kan mindskes betydeligt, når vi har fokus på at skabe et sundt indeklima med ren luft. Det handler om mere end ’bare’ ren luft. Det handler om at øge trivslen, mindske sygdom, og styrke effektiviteten for medarbejdere og kunder.